GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Vår nye og elegante leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.

Velutstyrt
Leiligheten består av stue, kjøkken, sovealkove (ikke full takhøyde) med plass til inntil fire personer (f. eks to voksne og to barn), bad og badstue. Det kan også settes opp ekstra seng for person nr fem. Kjøkkenet er velutstyrt med gryter, bestikk, kopper, fat, glass. Dessuten mikrobølgeovn, steikovn, oppvaskmaskin og annet som et kjøkken skal bestå av.

Badet har vaskemaskin, dusj, badstue og hårføner.

Leiligheten har gratis wifi.

Se bilder av leiligheten her.

Beliggenhet
Stedet ligger på Jordfallet i Øvre Alta, i et område med noen få private hus, der det bor familier. Det er ca fem kilometer ned til Alta sentrum. Området er rolig og innbyr til å utforske furuskogen rundt, fjellene bak, eller til en spasertur langs Altaelva.

En av elvas aller beste fiskeplasser, Forebygninga, ligger bare tohundre meter unna.

Utgangspunkt for turer
Leiligheten er tilknyttet GLØD sitt hovedkvarter, og er således et perfekt sted om dere skal delta på våre turer, men også svært godt egnet om dere ønsker å gjøre turer på egenhånd, til fots, på sykkel, truger eller ski.

Skal dere på tur med andre operatører vil dere kunne bli plukket opp direkte fra leiligheten.

Leiebil og pick up
Hvis det er ønskelig med leiebil under hele eller deler av oppholdet så organiserer vi det. Pick up på flyplassen er inkludert.

Frokost inkludert
Frokost er inkludert i prisen. I praksis betyr dette at vi leverer en frokostkurv på døra hver morgen, på et tidspunkt dere bestemmer. Frokostkurven består av ferske rundstykker, deilig kortreist og ofte hjemmelaget pålegg, juice/melk og nykokt kaffe.

Leiligheten er dessuten rikelig utstyrt slik at en skal kunne tilberede sin egen mat. Nærmeste matvarebutikk ligger tre kilometer unna. Har en leiebil, eller er glad i å gå eller sykle, er det ikke et problem å gjøre sine egne innkjøp. Hvis ikke kan vi være behjelpelig med å ordne transport.

Hvis det er ønskelig kan middag inkluderes.

Her finner du info om overnattingsmuligheter i Alta

Pris og tilgjengelighet

Pris
Kr 1 200,- pr person i dobbeltrom
Kr 1 900,- for enkeltrom

Frokostkurv er inkludert

Middag
Fine dining (3-7 retter) or country style (2-3 retter)
Bestilles ved booking

Kontakt