Finnmarksvidda og Stabbursdalen nasjonalpark!
Lukk øynene smak på navnene, hør suset av villmark. Kjenn suget mot å oppleve frisk, arktisk luft. Lurer du på hva som skjuler seg bak neste høydedrag, bak neste horisont? Bli med og finn ut, og få et minne for livet!

Få steder er så eksotisk som Finnmark! Og hvis du liker lange skiturer i urørt snø, med frost, nordlys og en uendelighet av fantastisk natur å boltre deg i – da vil du trives her i nord.

Det åpne og lavt bølgende viddelandskapet, uten lysforurensning i mils omkrets, er perfekt for å oppleve nordlyset, men også for å oppleve fantastisk natur, dyreliv, samisk kultur, Fjellstuer, reinsdyr og den nord-norske mentaliteten.

Fra seint i april er det lyst hele døgnet, da kan skituren like så greit foregå på natta!

Våre turer tar deg over Finnmarksvidda og gjennom Stabbursdalen nasjonalpark, og skiturene er kåret til noen av verdens vakreste av det anerkjente amerikanske reiselivsmagasinet, Forbes Travel Guide.

Enkelt og greit
Reisen til Alta er enkel!
Fra Oslo, Gardermoen raskt og effektivt med SAS og Norwegian som tilbyr flere daglige avganger. Enten direkte eller via Tromsø. Les mer her.

Overnatting kan skje på vår flotte GLØD Pine Forest Apartment, superkoselig hos Trasti & Trine eller på hoteller i byen.

Hvis du ønsker at vi skal ta oss av bestilling av reise og overnatting er vi selvsagt behjelpelig med det!

Alternative turer
Hvis turalternativene i menyen til høyre ikke passer deg og dine venners reiseplaner – ta kontakt og vi skreddersyr din Finnmarksopplevelse!