Dagstur, inkludert elgburger

Terrengsykkel

Dagstur, inkludert elgburger

Hel dags MTB-opplevelse der vi forsyner oss  fra øverste hylle med de beste tråkk, stier og gruspartiene som finnes i Altadalen. Turen avsluttes med solid elgburger-lunsj "fra egen
hage" på grillen utenfor Glød HQ.

North Cape Epic

Terrengsykkel

North Cape Epic

Sju dager terrengsykling i Finnmark: Nordkapp, Finnmarksvidda, Skaidi og Alta! Dette er den flotteste terrengsykkelopplevelsen i Nord Norge!

Ekspedisjon Finnmarksvidda

Terrengsykkel

Ekspedisjon Finnmarksvidda

Seks dager uforglemmelig terrengsykkelopplevelse på Finnmarksvidda! Vakker natur, elver og innsjøer, multebær, midnattsol og reinsdyr!

Alta og Finnmarksvidda

Terrengsykkel

Alta og Finnmarksvidda

Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Altadalen og på Finnmarksvidda kan tilby.

OffroadFinnmark 300-Edition 2018

Terrengsykkel

OffroadFinnmark 300-Edition 2018

Tre dagers terrengsykkeltur gjennom årets OffroadFinnmark trase. Overnattinger på Suolovuopmi og Soussjavri Fjellstue. Bagasjetransport, måltider, badstue og kjentmann er inkludert! For den vante terrengsyklist!

Nye stier

Terrengsykkel

Nye stier

Tre timers MTB-tur der du blir introdusert for noen av terrengsykkelhemmelighetene i Alta

Terrengsykkelkurs for jenter

Terrengsykkel

Terrengsykkelkurs for jenter

Tre dagers terrengsykkelkurs på ei helg. Sett av datoene fra 31. august til 2. september 2018 til ei uforglemmelig helg med mtb, kurs og sosialt!

Utleie – sykkel

Terrengsykkel

Utleie – sykkel

Sykkelmulighetene i Alta og Finnmark er mange. På vinterstid under nordlyset, og på sommeren i midnattsola. Liker du å utforske veier, stier og tråkk på egenhånd kan du trygt leie sykkel av oss. Utstyret vårt er topp!

Terrengsykkel

Timene på sykkelen blir korte i en landsdel der avstand måles i kaffekok og ingenting er umulig, bare en tar tida til hjelp.

 

Her oppe, på 70 grader nord – ved fastlands-europas siste, arktiske utpost – lever naturen på høygir hele sommeren, med midnattsol og kongekrabbe, og store naturopplevelser på løpende bånd.

Og – når du tror det hele er over, da daler landskapet foran deg og høye fjell med hvite topper og fantastiske fjorder fyller synsinntrykket. Trekk pusten og kjenn at du lever!

Er du heldig får du selskap av både reinsdyr, rev og ryper – og kanskje en og annen mygg! 

Reisen til Alta
Fra Oslo, Gardermoen kan du fly raskt og effektivt med SAS eller Norwegian som tilbyr flere daglige avganger. Enten direkte eller via Tromsø.
Det finnes også en rekke flyavganger fra Tromsø. Les mer her.

Overnatting
Hvis du ønsker å også gjøre overnattingen til en opplevelse kan vi tilby vår kule og stilige Pine Forest lodging. Alternativt foreslår vi hoteller i byen.

Alternative turer
Hvis turalternativene i menyen ikke passer deg og dine venners reiseplaner – ta kontakt og vi skreddersyr din terrengsykkelopplevelse!