Aktiviteter

Nordlys

Vil du oppleve det fantastiske nordlyset, men er usikker på når, hvor og hvordan? Bli med på tur med ett eneste mål; vi skal jakte på nordlyset! Velg mellom den klassiske kveldsturen eller en privat versjon, i kombinasjon med hundekjøring eller på fatbike eller MTB.

Skiekspedisjoner

Finnmarksvidda, Stabbursdalen, Øvre Anarhjohka Nasjonalpark. Lukk øynene smak på navnene, hør suset av villmark! Bli med og finn ut hva som skjuler seg bak neste høydedrag, bak neste horisont - og få et minne for livet!

Fatbike

Det hevdes at Alta er Norges fatbike-hovedstad - noe vi rett og slett ikke kan være uenig i! Grunnen er todelt; utvalg av løyper og klima!

Truger

Opplev naturen på nært hold på våre trugeturer. Mosjon og naturopplevelse hånd i hånd!

Terrengsykkel

Terrengsykling i Finnmark er helt annerledes enn alt annet du har opplevd fra sykkelsetet. Terrenget helt særegent og enormt, lavt bølgene viddelandskap, der horisonten og single tracken forsvinner inn i uendeligheten.

Vandring

Nord Norge byr på fantastisk muligheter for vandreturer! Storslått natur og det arktiske lyset som følger deg hele døgnet gjør at turen like gjerne kan gjøres på natta.

Kano

Alta og vest Finnmark har eventyrlige muligheter for friluftsliv, med et spenn i både geografi, flora og fauna. Sjelden kommer en dette mangfoldet på så nært hold som ved å benytte kano.

Korte skiturer

Keen to try cross-country skiing?