The Pine Forest Apartment

Vår nye og elegante leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert. 

Ved booking av to netter (eller flere) er pick up på flyplassen inkludert. Bookes fire netter er også transfer til flyplassen ved avreise inkludert

Velutstyrt
Leiligheten består av stue, kjøkken, sovealkove med plass til inntil fire personer, bad og badstue. Det kan også settes opp ekstra seng for person nr fem. Kjøkkenet er velutstyrt med gryter, bestikk, kopper, fat, glass. Dessuten mikrobølgeovn, komfyr, oppvaskmaskin og annet som et kjøkken skal bestå av.

Badet har vaskemaskin, dusj, badstue og hårføner.

Leiligheten har gratis wifi.

Se bilder av leiligheten her.

Beliggenhet
Stedet ligger på Jordfallet i Øvre Alta, i et område med noen få private hus, der det bor familier. Det er ca fem kilometer ned til Alta sentrum. Området er rolig og innbyr til å utforske furuskogen rundt, fjellene bak, eller til en spasertur langs Altaelva.

En av elvas aller beste fiskeplasser, Forebygninga, ligger bare tohundre meter unna.

Utgangspunkt for turer
Leiligheten er tilknyttet GLØD sitt hovedkvarter, og er således et perfekt sted om dere skal delta på våre turer, men også svært godt egnet om dere ønsker å gjøre turer på egenhånd, til fots, på sykkel, truger eller ski.

Skal dere på tur med andre operatører vil dere kunne bli plukket opp direkte fra leiligheten.

Frokost inkludert
Frokost er inkludert i prisen og består av ferske rundstykker, deilig kortreist og ofte hjemmelaget pålegg, juice/melk og nykokt kaffe. Serveres i Glød-stua eller i kurv på døra.

Leiligheten er dessuten rikelig utstyrt slik at en skal kunne tilberede sin egen mat. Nærmeste matvarebutikk ligger tre kilometer unna. Har en leiebil, eller er glad i å gå eller sykle, er det ikke et problem å gjøre sine egne innkjøp. Hvis ikke kan vi være behjelpelig med å ordne transport.

Hvis det er ønskelig kan middag inkluderes.

Transfer
Hvis du booker to netter eller mer er pick up på flyplassen inkludert. Booker du for fire netter eller mer er også transfer til flyplassen ved avreise inkludert.

Sjekk inn/ut
Innsjekk kan skje fra kl 15:00 og utsjekk innen kl 12:00.

Leiebil
Hvis det er ønskelig med leiebil under hele eller deler av oppholdet så organiserer vi det.

Her finner du info om overnattingsmuligheter i Alta

Pris og tilgjengelighet

Pris
Kr 1 250,- pr person, minimum kr 2 500,-

Kr 995,- for person tre og fire

Frokost er inkludert

Middag
Fine dining (3-7 retter) or country style (2-3 retter)
Bestilles ved booking

Kontakt