Fatbike: kul, tjukk og leken!
For de som ikke kjenner til begrepet fatbike så dreier det seg om en temmelig vanlig sykkel, uten dempere, men med utrolig feite hjul. Dekkene er gjerne opp mot 5″ brede. Og derav kommer navnet; fatbike. På norsk gjerne tjukkas eller feitsykkel. Med så brede hjul utvides sykkelsesongen til også å kunne foregå på snø.

Vi er de første og eneste i Alta som har gleden av å tilby både korte og lange turer, og utleie av fatbike.

To turer hver dag
Vi tilbyr to korte turer, en på dagtid og en på ettermiddag/kveld. Begge turene varer i tre timer, og på den siste kan vi oppleve nordlyset om vi er heldig! Her kan du se en snutt fra dagsturen, filmet i desember.

Prisen inkluderer leiesykkel, hjelm, hodelykt og lett bållunsj i en av dalens mange gapahuker.

Utleie
Er du kjent i området, eller har lyst å prøve på egenhånd, kan du også leie en fatbike av oss

Finnmarksvidda
Også i år tilbyr vi en fire dagers fatbiketur over Finnmarksvidda. Overnatting, badstue og middag på Fjellstuene. Først yte – så nyte!

Finnmarksvidda er på det vakreste i april – og da tar vi løs på vårens vakreste eventyr: Finnmarksvidda på tvers – med fatbike.

Enkelt og greit
Reisen til Alta er enkel!
Fra Oslo, Gardermoen raskt og effektivt med SAS og Norwegian som tilbyr flere daglige avganger. Enten direkte eller via Tromsø. Les mer her.

Overnatting kan skje på vår flotte GLØD Pine Forest Apartment, superkoselig hos Trasti & Trine eller på hoteller i byen.

Hvis du ønsker at vi skal ta oss av bestilling av reise og overnatting er vi selvsagt behjelpelig med det!

Alternative turer
Hvis turalternativene i menyen til høyre ikke passer deg og dine venners reiseplaner – ta kontakt og vi skreddersyr din opplevelse!