Aktiviteter i pakken

Overnatting

The Aurora Canvas Dome

Gjør overnattingen til en opplevelse! I vår superstilige Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene. Lun ovnsvarme og god dundyne loser deg trygt gjennom natta. Og er en riktig heldig vil en kunne se det flammende nordlyset fra senga. Ved booking av to eller flere netter er transfer til/fra inkludert (innen Alta).

Fra NOK 3.200,–

Les mer

Terrengsykkel

MTB dagstur, inkludert elgburger-lunsj

Hel dags MTB-opplevelse der vi forsyner oss  fra øverste hylle med de beste tråkk, stier og gruspartiene som finnes i Altadalen. Turen avsluttes med solid elgburger-lunsj "fra egen hage" på grillen utenfor Glød HQ.
4,5 timer

Fra NOK 1.300,–

Les mer

Terrengsykkel

Nye stier

Tre timers MTB-tur der du blir introdusert for noen av terrengsykkelhemmelighetene i Alta
3 timer

Fra NOK 900,–

Les mer

Terrengsykkel

Utleie - sykkel

Sykkelmulighetene i Alta og Finnmark er mange. På vinterstid under nordlyset, og på sommeren i midnattsola. Liker du å utforske veier, stier og tråkk på egenhånd kan du trygt leie sykkel av oss. Utstyret vårt er topp!
24 timer

Fra NOK 400,–

Les mer

MTB & Aurora Canvas Dome Weekend

Vi har tillit til at dette blir ei helg som du og dine venner blir å huske! Både fordi syklingen er nydelig, fordi overnattingen er cool, og fordi maten er god. Slik skapes gode opplevelser!

 

Ei helg der det meste er inkludert!

Dag 1

Vi henter på flyplassen og så går turen opp til Glød der dere sjekker inn i Aurora Canvas Dome i furuskogen, ca kl 14.

Etter en sen lunsj tilpasser vi leiesykler og tar den første turen ut i Alta-skogen. Vi holder oss langs stiene i nærområdet. Tilbake på Glød blir det dusj og badstue med dertilhørende drikke. Vi organiserer transfer til Alta sentrum slik at dere kan ta en titt, samt spise middag. Om lag 20 km sykling.

Dag 2

I dag er den store viddedagen. Vi blir transportert opp til Jotka, fire mil sør for Alta, oppe på Finnmarksvidda, ca 350 moh. Vi følger samenes firehjulingsspor og singletracks tilbake til Alta og Glød HQ. Nydelig flyt og netto nedover! Bål-lunsj underveis. De siste ti kilometrene langs stiene ved Altaelva øst, er fantastisk flotte! Omlag 45 km sykling i variert terreng.

Dagen avsluttes med badstue og dusj, og så Glød sin etterhvert kjente elgburger med mandelpotetbåter, med passende drikke.

Dag 3

I dag står resten av stiene i Altadalen på programmet. Vi tester Sonja Kristins Cocktail, Baddomella, Skogvann og Borras med flere. Herlig sykling, herlig utsikt og herlig natur! Bål-lunsj underveis! Om lag 35 km sykling.

Dagen avsluttes med badstue og dusj.

Transfer til flyplassen om du ikke planlegger å bli boende flere dager.

Pris

Fra kr 6 500,- pr person i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr 1 900,-