Vi har tillit til at dette blir ei helg som du og dine venner blir å huske! Både fordi syklingen er nydelig, fordi overnattingen er cool, og fordi maten er god. Slik skapes gode opplevelser!

 

Ei aktiv helg – yte før nyte!

Dag 1

Vi henter på flyplassen og så går turen opp til Glød der dere sjekker inn i Aurora Canvas Dome i furuskogen.

Tilpasning av sykkel

Kl 18:00 Ny sti – terrengsykling rundt Glød

Badstue og middag

Dag 2

I dag er den store viddedagen. Vi blir transportert opp til Jotka, fire mil sør for Alta, oppe på Finnmarksvidda, ca 350 moh. Vi følger samenes firehjulingsspor og singletracks tilbake til Alta og Glød HQ. Nydelig flyt og netto nedover! Bål-lunsj underveis. De siste ti kilometrene langs stiene ved Altaelva øst, er fantastisk flotte! Omlag 45 km sykling i variert terreng.

Dagen avsluttes med badstue og dusj, og en nydelig tre retters middag inne i Glød stua.

Dag 3

Hvis dere er gira på mer sykling står resten av stiene i Altadalen på programmet. Dere kan leie sykkel eller bli med oss på “Terrengsykkel dagstur inkludert elgburger-lunsj” . Da har vi mange muligheter, som Sonja Kristins Cocktail, Baddomella, Jorra Trail og Ferdinand med flere. Herlig sykling, herlig utsikt og herlig natur! Om lag 35 km sykling.

Dagen avsluttes med badstue og dusj.

Transfer til flyplassen om du ikke planlegger å bli boende flere dager.

Prisen inkluderer

Pick up på flyplassen, og transfer tilbake. To netter i Aurora Canvas Dome, frokost, to- og tre retters middag, “Ny sti” terrengsykling på fredag og viddetur MTB inkl lunsj på lørdag.

Forutsetter to personer i dobbeltrom.

Les våre reise- og betalingsvilkår her

Aktiviteter i pakken

Overnatting

The Aurora Canvas Dome

Gjør natten til en opplevelse! I vår superstilige Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene. Ved booking av to eller flere netter er transfer til/fra inkludert (innen Alta).

Fra NOK 2.500

Les mer

Terrengsykkel

MTB dagstur, stisykling

Bli med på en hel dags MTB-opplevelse der vi forsyner oss fra øverste hylle med de beste tråkk, stier og gruspartiene som finnes i Altadalen.
4,5 timer

Fra NOK 1.300

Les mer

Terrengsykkel

Nye Alta-stier

Tre timers MTB-tur der du blir introdusert for noen av Altas terrengsykkelhemmeligheter.
3 timer

Fra NOK 900

Les mer