Pakken inkluderer to netter i Aurora Canvas Dome, en kveldstur jakten på Nordlyset og tre retters middag kveld to. Pick up/transfer til/fra flyplassen er også inkludert

 

Vi er utrolig stolte av å endelig kunne tilby denne pakken.

Ved å kombinere kveldsturen Jakten på nordlyset,  som vi startet å tilby tilbake i 2007 – og som vi nå finner nordlys på i 90% av tilfellene – med nettene i våre eksotiske Aurora Canvas Domes, der også nettene blir en opplevelse, er etter vårt syn er dette en fantastisk måte å oppleve nordlyset på!

Hvis du ønsker å også inkludere dagsopplevelser kan vi tilby trugeturer, fatbiketurer, hundesledeopplevelser og RIB-turer på fjorden.

Vi kan inkluder flere netter i domene, og også en ekstra kvledstur på nordlysjakt om ønskelig.

Program

Dag 1
Check inn Aurora Canvas dome
19:00 Jakten på Nordlyset, kveldstur

Dag 2
Frokost
Åpen
18:00 Middag, tre retter
Overnatting Aurora Canvas Dome

Dag 3
Frokost
Avreise

Oppgitt pris er pr person i dobbeltrom. Singleroms-tillegg er kr 2 400,-

Les våre reise- og betalingsvilkår her

 

 

Aktiviteter i pakken

Overnatting

The Aurora Canvas Dome

Gjør natten til en opplevelse! I vår superstilige Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene. Ved booking av to eller flere netter er transfer til/fra inkludert (innen Alta).

Fra NOK 2.150

Les mer

Nordlys

Jakten på Nordlyset, kveldstur

Velkommen til vår mest populære nordlystur der vi har et eneste fokus: lete etter og finne det beste området for å oppleve kveldens nordlys. Det betyr at vi drar ut i små grupper på nordlysjakt!
4,5–6 timer

Fra NOK 1.680

Les mer