Jobb i GLØD

GLØD søker etter inntil

2-3 natur/villmarksguider

3 nordlysguider

Inntil 100% stillinger for vinteren 2016-17

Om GLØD
GLØD Explorer AS er en reiselivsaktør som tilbyr naturbaserte opplevelser. Vi holder til i Alta, Finnmark.
Vårt opplevelsestilbud strekker seg fra det mer enkle og kortvarige som kveldsturer på jakt etter nordlyset og trugeturer, via det mer eksotiske og nye som fatbiketurer i vinterskogen, til lengre ski- eller terrengsykkelturer/ekspedisjoner på Finnmarksvidda. Vi tilbyr også bedriftsturer som ofte inkluderer en aktivitet og servering.
I 2015 hadde GLØD mer enn 7 000 gjester fra over 30 nasjoner. GLØD etablerte seg sommeren 2015 i helt nye og moderne lokaler i Øvre Alta, og er nå utgangspunktet for vår virksomhet.

Om søkeren
Søkeren er positiv, sosial, løsningsorientert, jobber selvstendig og er ikke redd for å ta i et ekstra tak i perioder med ekstra trøkk!
Besitter gode muntlig og skriftlige ferdigheter i engelsk. Det er også ønskelig at søkeren behersker tysk.
Søkeren har god kompetanse i å kle guidens rolle som turleder, forteller, ambassadør, vert og tilrettelegger.
Utdanning fra Høgskole/Universitetsnivå innen fag som historie, geografi, biologi, geologi eller andre fag som er naturlig.
Et oppdatert forhold til sosiale medier.
Søker du primært på jobb som nordlysguide er du i tillegg en dyktig fotograf (speilrefleks eller lignende) og behersker bildebehandlingsprogram.
For alle guidestillingene anses det som en stor fordel at du er friluftsmann/kvinne!

Som guide i GLØD er du en empatisk ekspert som løfter opplevelsene og som gjerne gir våre gjester mer enn de forventer. Du en lady eller en gentleman – som er på tur med ladies og gentlemen.

Om jobben
Villmarksguiden jobber primært opp mot trugeturer, skiturer, fatbiketurer på dagtid, og eventuelt nordlysturer.
Nordlysguiden jobber primært opp mot nordlysturene med arbeidstid på kvelden, og kan eventuelt bidra inn mot andre turer når det passer.

De som ansettes må ha stå-på-vilje og være klar til også å gjøre alle back-stage oppgavene som å vaske opp etter tur, rydde på lagret osv. Arbeidstiden vil variere i takt med oppgavene.

For den rette er dette en spennende jobb, med mye ansvar og svært varierte arbeidsoppgaver i møte med gjester fra hele verden.

Betingelser
Lønn etter avtale.

Tiltredelse
Ca 1. november
Søknad med attester og vitnemål sendes til trygve@glodexplorer.no