Opplevelser
uten filter
Alta - Finnmark

Overnatting

GLØD Aurora Canvas Dome

Superstilig overnatting der du er så tett på naturen at du både hører og ser småfugler og ekorn utenfor det store vinduet i domen. Lun ovnsvarme og god dundyne loser deg trygt gjennom natta. Og er du riktig heldig kan du se nordlyset flamme over himmelen fra senga.

Frokost er inkludert og serveres inne i GLØD-stua.

Vi kan tilby to eller tre retters middag hver kveld. Menyen varierer i takt med årstiden, og vi serverer gjerne torsk, lam, rein, elg og laks. Middag må bestilles på forhånd.

Domen har et lite bad med toalett, og dusj og badstue finnes inne i GLØD-bygningen om lag 30 meter unna.

Les mer & book

Overnatting

GLØD Boutique Apartment

Moderne og stilig studio leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart.

Et ypperlig utgangspunkt for alle våre aktiviteter, og også pick up sted for de øvrige aktivitetstilbyderne i Alta.

Leiligheten har bad med dusj, badstue og vaskemaskin, fullt utstyrt kjøkken, stue og ett soverom på hemsen med fire senger. En femte seng kan settes opp ved behov.

Frokost kan inkluderes og serveres inne i GLØD-stua.

Vi kan tilby to eller tre retters middag hver kveld. Menyen varierer i takt med årstiden, og vi serverer gjerne torsk, lam, rein, elg og laks. Middag må bestilles på forhånd og serveres i den koselig Glød-stua.

Les mer & book

Servering

Smaken av det arktiske

All mat vi serverer produseres på vårt kjøkken. Vi er stolte av å kunne tilby både lokalmat og en internasjonal meny, basert på lokale og regionale råvarer.

Typiske råvarer hos oss er fisk, skalldyr, rein, lam og elg. Ofte serveres disse i årstida de er typisk for.

Nyt deilig mat enten inne i GLØD-stua eller ute i vår store lavvo.

I forbindelse med stor-lavvoen har vi vårt eget stilige uteområde, med bar og utekjøkken. Der kan serveringen serveringen også gjerne være mer casual, som grillmat og italiensk pizza fra vår pizzaovn.


Reise

Reise til Alta

SAS og Norwegian tilbyr flere direkte ruter fra Oslo, Gardermoen til Alta.
Flytiden er 1 t 50 min.

En annen løsning er å fly via Tromsø, da kan en også fly videre med Widerøe. Flytiden fra Tromsø til Alta er om lag 30 minutter.

I nord norge er også buss et godt reisealternativ.

Les mer


Electric mountain biking experience on the best trails and dirt roads in the Alta Valley 🌳☀ #thisisarcticliving #altanorway #visitalta #explorenorway #unfilteredadventures #glodexplorer ...

Discover the hidden gems of Altaelva by canoe 🤩 #thisisarcticliving #altanorway #visitalta #explorenorway #unfilteredadventures #glodexplorer ...


Med et fantastisk utgangspunkt i Alta – i Finnmark – helt nord i Norge, tilbyr vi naturbaserte opplever for enkeltpersoner, grupper og bedrifter.

Vår drivkraft er kjærligheten til nord norsk natur, kultur og historie. Og stoltheten over å få lov å dele den med deg som vår gjest.

 

SMAKEN AV EVENTYR gjennom nordlys-, terrengsykkel-, truge-, ski-, kano- og vandreturer.

EKSPEDISJONER på ski, terrengsykkel, eller til fots, f. eks. over Finnmarksvidda.

OVERNATTING som er annerledes, i The Aurora Canvas Dome som gjør natten til en opplevelse, eller i lavmælt eleganse i The Pine Forest Apartment.

SERVERING basert på kortreiste råvarer som elg, rein, kongekrabbe, bær, torsk og kveite. Eller helstekt lammelår i kokegrop.

 

Vårt mål er at du reiser hjem endret – med et smil i hjertet!

Velkommen til opplevelser UTEN FILTER

En del av Ærli - Norges fineste steder