Utleie av terrengsykkel

Utleie

Utleie av terrengsykkel

Vi tilbyr utleie av Trek Fuel EX8. Dette er en fulldempet, 29 tommers stisykkel – en skikkelige terrengsluker som svelger unna tuer, stein og ujevnheter som drops!

Utleie av E-MTB

Utleie

Utleie av E-MTB

Vi leier ut Trek Rail 5. Dette er en solid, fulldempet 29" stisykkel med 150 mm vandring bak og 160 mm foran - og 1x12 girs drivverk.

Utleie av fatbikes

Utleie

Utleie av fatbikes

Vi tilbyr utleie av fatbike i ulike størrelser. En utrolig flott og lett sykkel med aluminium ramme.

Utleie av kano

Utleie

Utleie av kano

Vi leier ut sammenleggbar Ally kano kjent fra Lars Monsen sine eventyr. Eller en solid polyetylen kano som tåler en skikkelig støyt!

Utleie av fjellski, sko og staver

Utleie

Utleie av fjellski, sko og staver

Skiutstyr for den som skal på en av våre ekspedisjoner, f. eks over Finnmarksvidda, eller om du planlegger en dagstur eller en ekspedisjon på egenhånd. Pakken består av ski, sko, staver - og kortfell om ønskelig.

Utleie av pulker og brett

Utleie

Utleie av pulker og brett

Vi har ulike pulker og ekspedisjonsbrett for utleie.

Utleie

Vi tilbyr et bredt utvalg av leieutstyr for turen din. Fra terrengsykler og fatbikes, til kanoer og skispakker. Alt av høyeste kvalitet.

 

Skill & fitness, MTB

Det å vite om en terrengsykkeltur er rett for deg kan være en utfordring, både for oss som lager turene, og for deg som gjest. For å bøte på denne utfordringen har vi adoptert et internasjonalt system der vi plasserer de ulike turene i en Skill & Fitness – skala, ut fra hvor teknisk og utholdenhetsmessig krevende en tur er.

Les mer om skill & fitness

Utleie- og betalingsvilkår

Les våre vilkår for utleie