Aktiviteter

Terrengsykkel

Terrengsykling i Finnmark er helt annerledes enn alt annet du har opplevd fra sykkelsetet. Terrenget er helt særegent og enormt. Altadalen er frodig og vakker, og Finnmarksvidda er lavt bølgene - nærmest duvende - der horisonten og stien forsvinner inn i uendeligheten.

E-Mtb

Elsykler for stisykling, eller eMTB om du vil, er fantastiske verktøy for moro i skogen og på fjellet. Vi tilbyr både korte og lange turer, samt utleie av elektriske terrengsykler.

Kano

Alta og vest Finnmark har eventyrlige muligheter for friluftsliv, med et spenn i både geografi, flora og fauna. Sjelden kommer en dette mangfoldet på så nært hold som ved å benytte kano.

Ski-ekspedisjoner

Finnmarksvidda, Stabbursdalen, Øvre Anarjohka Nasjonalpark. Lukk øynene smak på navnene, hør suset av villmark! Bli med og finn ut hva som skjuler seg bak neste høydedrag, bak neste horisont - og få et minne for livet!
Les også om vårt early-bird-tilbud i samarbeid med Fjellpulken, inne på de enkelte turene.

Fatbike

Det hevdes at Alta er Norges fatbike-hovedstad - noe vi rett og slett ikke kan være uenig i! Grunnen er todelt; utvalg av løyper og klima!

Nordlys

Vil du oppleve det fantastiske nordlyset, men er usikker på når, hvor og hvordan? Bli med på tur med ett eneste mål; vi skal jakte på nordlyset! Velg mellom den klassiske kveldsturen eller en privat versjon, i kombinasjon med hundekjøring eller på fatbike eller MTB.

Trugeturer

Opplev naturen på nært hold på våre trugeturer. Mosjon og naturopplevelse hånd i hånd! Og bål har vi alltid på våre turer!

Korte skiturer

Har du lyst å bli med oss på skitur? Vi tilbyr to flotte skiturer som begge tar deg med ut i Alta-naturen!