Aktiviteter

Ski-ekspedisjoner

Finnmarksvidda, Stabbursdalen, Øvre Anarjohka Nasjonalpark. Lukk øynene smak på navnene, hør suset av villmark! Bli med og finn ut hva som skjuler seg bak neste høydedrag, bak neste horisont - og få et minne for livet!
Les også om vårt early-bird-tilbud i samarbeid med Fjellpulken, inne på de enkelte turene.

Nordlys

Vil du oppleve det fantastiske nordlyset, men er usikker på når, hvor og hvordan? Bli med på tur med ett eneste mål; vi skal jakte på nordlyset! Velg mellom den klassiske kveldsturen eller en privat versjon, i kombinasjon med hundekjøring eller på fatbike eller MTB.

Fatbike

Det hevdes at Alta er Norges fatbike-hovedstad - noe vi rett og slett ikke kan være uenig i! Grunnen er todelt; utvalg av løyper og klima!

Korte skiturer

Har du lyst å bli med oss på skitur? Vi tilbyr to flotte skiturer som begge tar deg med ut i Alta-naturen!

Trugeturer

Opplev naturen på nært hold på våre trugeturer. Mosjon og naturopplevelse hånd i hånd! Og bål har vi alltid på våre turer!

Terrengsykkel

Terrengsykling i Finnmark er helt annerledes enn alt annet du har opplevd fra sykkelsetet. Terrenget er helt særegent og enormt. Altadalen er frodig og vakker, og Finnmarksvidda er lavt bølgene - nærmest duvende - der horisonten og stien forsvinner inn i uendeligheten.

Kano

Alta og vest Finnmark har eventyrlige muligheter for friluftsliv, med et spenn i både geografi, flora og fauna. Sjelden kommer en dette mangfoldet på så nært hold som ved å benytte kano.

Fotturer

Nord Norge byr på fantastisk muligheter for vandreturer! Storslått natur og det arktiske lyset som følger deg hele døgnet gjør at turen like gjerne kan gjøres på natta. Vi tilbyr tradisjonelle vandreturer, fisketurer til hemmelig vann og elver, og geocaching.