Pakker

E-mtb på Finnmarksvidda

Tre dagers pakke med terrengsykling blant annet på Finnmarksvidda og langs Altadalens mange sti-perler, kombinert med overnatting i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment og tre retters middag.

3 dager

juni - september

Fra

NOK 7.550

Stisykling, RIB og Norges beste restaurant

Vi introduserer vårt alternativ til vennegjengen som vanligvis reiser på Bike & Wine ferie på sørligere breddegrader: en aktive fire-dagers ferie på toppen av Europa!
Guidet eller selv-guidet.

4 dager

Juni - september

Fra

NOK 12.690

Sommerpakke kano

Feelgood-pakke på to dager pakke som inkluderer overnatting i Aurora Canvas Dome, dagstur i kano inkl lunsj, badstue og tre retters middag. Velkommen til ett helt døgn i ro og mak!

2 dager

Sommer

Fra

NOK 3.600

Ekspedisjon Finnmark E-MTB

Seks nydelige dager med fem uforglemmelig terrengsykkeldager i Finnmark! Her får du lange dager med både tekniske utfordringer og gode flytstier i et variert og vakker landskap. Og selv om dagene er lange får du alltids tid til å nyte naturen rundt deg med elver, innsjøer, isbreer, fjorder, multebær, midnattsol og reinsdyr!

6 dager

Juni til september

Fra

NOK 19.980

Sommerpakke E-MTB

Feelgood pakke som inkluderer overnatting i Aurora Canvas Dome, E-Mtb dagstur inkludert lunsj, tre-retters middag og badstue. Dette døgnet går tida og livet akkurat like fort. Det er avslappende det!

2 dager

Sommer

Fra

NOK 3.765

Vinter Explorer Alta

I løpet av fem dager og fire netter kan du oppleve det aller meste av hva Alta har å tilby vinterstid. Fullpakket program fylt av spennende opplevelser!

5 dager

Desember – mars

Fra

NOK 29.900

Nordlysnetter

Hvis du virkelig ønsker oppleve nordlyset vil kombinasjonen av å tilbringe nettene i en av våre koselige Aurora Canvas Domes eller i vår elegante GLØD Boutique Apartment og bli med på kveldsturen Jakten på nordlyset, løfte dine sjanser for å faktisk få se nordlyset, betraktelig!

3 dager

Sept - April

Fra

NOK 6.890

Aktiv vinter-weekend

Tre dager/to netters komprimert weekend-pakke som inneholder noen av de beste opplevelsene Alta har å tilby.

3 dager

Desember – April

Fra

NOK 16.535