Altaelva i kano, dagstur

Kano

Altaelva i kano, dagstur

Dagstur ned Altaelva i kano er et must for alle som vil oppleve noe ekstra flott sammen! Sjelden kommer en så tett på naturen som i en kano og det finnes få måter en får en så perfekt arena for å tilbringe tid sammen og skape minner. Det blir også gode pauser og bålkos mellom padlingen. Dette er en tur hvor det å kose seg sammen er minst like viktig som selve naturopplevelsen.

Dagstur kano, flatt vann

Kano

Dagstur kano, flatt vann

Superfin dagstur i kano som passer både for barn og voksne - med eller uten padle-erfaring. Underveis blir det gode pauser, bålkos og lunsj. Kanskje ser vi noen spennende dyr eller fugler, eller biter fisken på sluken som henger etter kanoen?

Altaelva i kano, to dagers tur

Kano

Altaelva i kano, to dagers tur

Opplev en del av Finnmark de færreste får se, med en unik to-dagers padletur på Altaelva. Turen begynner ved demningen i Altaelva, derfra følger vi elva mens den snoker seg ned og igjennom den berømte Alta Canyon og ut i den frodige Altadalen. Den perfekte turen for å lage gode minner sammen og oppleve arktisk natur på nært hold.

Altacanyon og Sautso, dagstur

Kano

Altacanyon og Sautso, dagstur

Opplev en del av Finnmark de færreste får se, med en flott dagstur nedover Altaelva. Turen begynner ved demningen i Altaelva, derfra følger vi elva mens den snoker seg ned og igjennom den berømte Alta Canyon og ut i den frodige Altadalen. Den perfekte turen for å lage gode minner sammen og få en hel dag fylt med opplevelser.

Sommerpakke kano

Kano

Sommerpakke kano

Feelgood-pakke på to dager pakke som inkluderer overnatting i Aurora Canvas Dome, dagstur i kano og tre retters middag. Velkommen til ett helt døgn i ro og mak!

Kano

Kano er et effektivt fremkomstmiddel – som gir både trim, rekreasjon og naturopplevelse – helt lyd- og sporløst!

 

I sommerhalvåret, fra juni til september, tilbyr vi derfor guidede kanoturer med ulik varighet og innhold.

Som deltager kan du velge dagstur, eller hvis du ønsker en naturopplevelse av lengre varighet og mer innhold, så tilbyr vi også to- eller tre dagers turer.

Turene kan foregå både på fjorden, på vannene rundt Alta og ned Altaelva.

Vi har kanoer med plass til to eller tre personer.