Skitur (3 timer)

Korte skiturer

Skitur (3 timer)

På vår tre timers skitur vil vi oppsøke relativt enkelt terreng og introdusere deg for skisportens grunnleggende ferdigheter: balanse, koordinasjon og flyt.

Skitur med bållunsj

Korte skiturer

Skitur med bållunsj

Bli med en dag på ski der fokuset er å få en flott naturopplevelse. Vi velger terreng og spor ut fra værmeldingen og deltagernes ferdigheter, og det blir bålpause med lunsj underveis.

Korte skiturer

Velg mellom en kortere tur på tre timer, eller vår fire og en halv timers tur som også inkluderer lunsj.

 

Kort tur

Vår korte, tre timers tur er en introduksjon til det å gå på ski og vi vil derfor også øve på de basiske ferdighetene som må til for å kunne gå på ski: balanse, koordinasjon og flyt. Terrenget vil derfor ikke være veldig krevende. Og enkelte ganger vil vi benytte oppkjørte skispor.

Uansett hvilket ferdighetsnivå du befinner deg på så vil vi underveis ha bålpause med kaffe/te og snacks.

Skitur og lunsj

På vår fire og en halv timers tur velger vi terreng og utfordringer tilpasset deltagernes ferdigheter. Turen vil følge hunde- og skuterløyper, eller helt sporet om føret tillater det, rundt i den nydelige og forholdsvis frodige Altadalen.

I løpet av denne turen blir det pause med bålkaffe og lunsj.

Prisene inkluderer transport, skiutstyr (ski, sko og staver), ekstra klær om nødvendig, varm drikke og snacks. Lunsj er inkludert på dagsturen.

Dette er den norske friluftskulturen i et nøtteskall.

Pick up: Scandic Hotel eller Alta Gjestegaard & Spa.