MTB dagstur, stisykling i Altadalen

Terrengsykkel

MTB dagstur, stisykling i Altadalen

Bli med på en hel dags MTB-opplevelse der vi forsyner oss fra øverste hylle med de beste tråkk, stier og gruspartiene som finnes i Altadalen.

MTB dagstur, fra vidde til fjord

Terrengsykkel

MTB dagstur, fra vidde til fjord

Herlig, lang dagstur der vi stater oppe på Finnmarksvidda, ved Jotkavann og sykler hele veien ned til Glød HQ i Altadalen.

E-mtb dagstur

E-Mtb

E-mtb dagstur

Bli med på en hel dags ELEKTRISK terrengsykkel-opplevelse der vi forsyner oss fra øverste hylle med de beste stier og grusveier som finnes i Altadalen. Turen tilpasses og passer alle!

Nye Alta-stier

Terrengsykkel

Nye Alta-stier

Tre timers MTB-tur der du blir introdusert for noen av Altas terrengsykkelhemmeligheter.

Alta og Finnmarksvidda

Terrengsykkel

Alta og Finnmarksvidda

Tre dager terrengsykkling i nydelig og frodig landskap i Altadalen og på Finnmarksvidda. Dette er den perfekte turen for den aktive vennegjengen eller familien som ønsker å skape gode minner sammen i naturen og på sykkelsetet.

Ekspedisjon Finnmark

Terrengsykkel

Ekspedisjon Finnmark

Fem nydelige dager med uforglemmelig terrengsykkelopplevelser i Finnmark! Her får du lange dager med både tekniske utfordringer og gode flytstier i et variert og vakker landskap. Og selv om dagene er lange får du alltids tid til å nyte naturen rundt deg med elver, innsjøer, isbreer, fjorder, multebær, midnattsol og reinsdyr!

Sommerpakke MTB

Terrengsykkel

Sommerpakke MTB

Unik overnatting kombinert med sterke naturopplevelser sammen med de du er glad i, er vår oppskrift på minnerike opplevelser.

Terrengsykkel

Timene på sykkelen blir korte i en landsdel der avstand måles i kaffekok og ingenting er umulig, bare en tar tida til hjelp.

 

Her oppe, på 70 grader nord – ved fastlands-europas siste, arktiske utpost – lever naturen på høygir hele sommeren, med midnattsol og kongekrabbe, og store naturopplevelser på løpende bånd.

Og – når du tror det hele er over, da daler landskapet foran deg og høye fjell med hvite topper og fantastiske fjorder fyller synsinntrykket. Trekk pusten og kjenn at du lever!

Er du heldig får du selskap av både reinsdyr, rev og ryper – og kanskje en og annen mygg!

Våre guider
Våre terrengsykkelguider er sertifisert gjennom NMIG (Norwegian organisation of Mountain bike instructor-guides)

Overnatting
Hvis du ønsker å også gjøre overnattingen til en opplevelse kan vi tilby annerledes overnatting utenfor bykjernen. Enten i vår stilige Pine Forest Apartment Suite, eller i superkule Aurora Canvas Dome. Alternativt foreslår vi hoteller i byen.

Alternative turer
Hvis turalternativene i menyen ikke passer deg og dine venners reiseplaner – ta kontakt og vi skreddersyr din terrengsykkelopplevelse!