MTB dagstur, stisykling

Terrengsykkel

MTB dagstur, stisykling

Bli med på en hel dags MTB-opplevelse der vi forsyner oss fra øverste hylle med de beste tråkk, stier og gruspartiene som finnes i Altadalen.

Nye Alta-stier

Terrengsykkel

Nye Alta-stier

Tre timers MTB-tur der du blir introdusert for noen av Altas terrengsykkelhemmeligheter.

E-mtb dagstur

Terrengsykkel

E-mtb dagstur

Bli med på en hel dags ELEKTRISK terrengsykkel-opplevelse der vi forsyner oss fra øverste hylle med de beste stier og grusveier som finnes i Altadalen. Turen tilpasses og passer alle!

Sommerpakke MTB

Terrengsykkel

Sommerpakke MTB

Unik overnatting kombinert med sterke naturopplevelser sammen med de du er glad i, er vår oppskrift på minnerike opplevelser.

MTB: Alta og Finnmarksvidda

Terrengsykkel

MTB: Alta og Finnmarksvidda

Fire dagers terrengsykkling i et uendelig vakkert og frodig landskap langs Altadalen og Finnmarksvidda. Dette er den perfekte turen for den aktive vennegjengen, paret eller familien som ønsker å skape gode minner sammen i naturen og på sykkelsetet.

MTB: Ekspedisjon Finnmark

Terrengsykkel

MTB: Ekspedisjon Finnmark

Seks nydelige dager med uforglemmelig terrengsykkelopplevelser i Finnmark! Her får du lange dager med både tekniske utfordringer og gode flytstier i et variert og vakker landskap. Og selv om dagene er lange får du alltids tid til å nyte naturen rundt deg med elver, innsjøer, isbreer, fjorder, multebær, midnattsol og reinsdyr!

MTB: North Cape Epic

Terrengsykkel

MTB: North Cape Epic

Bli med på et episk eventyr over Finnmarksvidda til Nordkapp. Kjenn på slitne bein og nyt deilige måltider og avslapping mellom etappene. Det blir både action og nytelse på Nord-Norges flotteste terrengsykkelopplevelse!

Gruseventyr i Alpene

Terrengsykkel

Gruseventyr i Alpene

Vi er stolte av å presentere en knallstilig tur til Alpene sammen med vår samarbeidspartner Epeak. Dette er en skreddersydd tur for grussykkelisten som inkluderer åtte sykkeldager på totalt 569 km og 19 082 høydemeter og bringer grussykling til nye høyder.

Terrengsykkel

Timene på sykkelen blir korte i en landsdel der avstand måles i kaffekok og ingenting er umulig, bare en tar tida til hjelp.

 

Her oppe, på 70 grader nord – ved fastlands-europas siste, arktiske utpost – lever naturen på høygir hele sommeren, med midnattsol og kongekrabbe, og store naturopplevelser på løpende bånd.

Og – når du tror det hele er over, da daler landskapet foran deg og høye fjell med hvite topper og fantastiske fjorder fyller synsinntrykket. Trekk pusten og kjenn at du lever!

Er du heldig får du selskap av både reinsdyr, rev og ryper – og kanskje en og annen mygg!

Våre guider
Våre terrengsykkelguider er sertifisert gjennom NMIG (Norwegian organisation of Mountain bike instructor-guides)

Overnatting
Hvis du ønsker å også gjøre overnattingen til en opplevelse kan vi tilby annerledes overnatting utenfor bykjernen. Enten i vår stilige Pine Forest Apartment Suite, eller i superkule Aurora Canvas Dome. Alternativt foreslår vi hoteller i byen.

Alternative turer
Hvis turalternativene i menyen ikke passer deg og dine venners reiseplaner – ta kontakt og vi skreddersyr din terrengsykkelopplevelse!