Dagstur, inkludert elgburger

Terrengsykkel

Dagstur, inkludert elgburger

Hel dags MTB-opplevelse der vi forsyner oss  fra øverste hylle med de beste tråkk, stier og gruspartiene som finnes i Altadalen. Turen avsluttes med solid elgburger-lunsj "fra egen
hage" på grillen utenfor Glød HQ.

Alpene

Terrengsykkel

Alpene

Sju dagers terrengsykkelopplevelse i nord-Italia og Sveits! Turen inkluderer det en sykkelferie i alpene etter vår mening skal inneholde: Timer på sykkelsettet langs nydelige stier og grusveier, mektig natur, koselige alpebyer, vingårdbesøk, god mat og drikke og hyggelig selskap!

Terrengsykkelkurs for jenter

Terrengsykkel

Terrengsykkelkurs for jenter

Tre dagers terrengsykkelkurs på ei helg. Sett av siste helga i august til ei uforglemmelig helg med mtb, kurs god mat og sosialt!

Nye stier

Terrengsykkel

Nye stier

Tre timers MTB-tur der du blir introdusert for noen av terrengsykkelhemmelighetene i Alta

Alta og Finnmarksvidda

Terrengsykkel

Alta og Finnmarksvidda

Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Altadalen og på Finnmarksvidda kan tilby.

Ekspedisjon Finnmarksvidda

Terrengsykkel

Ekspedisjon Finnmarksvidda

Seks dager uforglemmelig terrengsykkelopplevelse på Finnmarksvidda! Vakker natur, elver og innsjøer, multebær, midnattsol og reinsdyr!

Terrengsykkel

Timene på sykkelen blir korte i en landsdel der avstand måles i kaffekok og ingenting er umulig, bare en tar tida til hjelp.

 

Her oppe, på 70 grader nord – ved fastlands-europas siste, arktiske utpost – lever naturen på høygir hele sommeren, med midnattsol og kongekrabbe, og store naturopplevelser på løpende bånd.

Og – når du tror det hele er over, da daler landskapet foran deg og høye fjell med hvite topper og fantastiske fjorder fyller synsinntrykket. Trekk pusten og kjenn at du lever!

Er du heldig får du selskap av både reinsdyr, rev og ryper – og kanskje en og annen mygg! 

Overnatting
Hvis du ønsker å også gjøre overnattingen til en opplevelse kan vi tilby annerledes overnatting utenfor bykjernen. Enten i vår stilige Pine Forest Apartment, eller i superkule Aurora Canvas Dome. Alternativt foreslår vi hoteller i byen.

Alternative turer
Hvis turalternativene i menyen ikke passer deg og dine venners reiseplaner – ta kontakt og vi skreddersyr din terrengsykkelopplevelse!