Ledige stillinger

Vil du være med på lag med en av Nord Norges mest spennende reiselivsbedrifter?

Vi søker etter frokostvert og guide.

Frokost-vert

Frokosten er det viktigste måltidet!

Vi søker etter en en selvstendig, kreativ, utadvendt og serviceinnstilt person som kan bli en del av teamet vårt som frokost-vert i inntil 50% stilling.

Vi synes som nevnt at frokosten er det viktigste måltidet – og som også representerer starten på dagen. Frokost hos oss skal derfor være smakfull og tiltalende, enkel og elegant – og den skal reflektere det typisk nordnorske. Vi serverer derfor gjerne ferskt brød, egg, hjemmerøkt villaks og hjemmerørt syltetøy som rabarbra, multer eller blåbær. Melk, juice og kaffe eller te.

Som frokostvert vil du være ansvarlig for å skape en deilig start på dagen, gjennom en minneverdig frokostopplevelse, for gjestene våre. Du vil ha muligheten til å fokusere på de små detaljene og legge til personlige preg for å forbedre gjestenes opplevelse. Din vennlige og sosiale personlighet vil tillate deg å skape en flott opplevelse sammen med gjestene våre, og sørge for at de går inn i en ny dag med en positiv holdning.

Som frokostvert er også en del av jobben å gjøre våre Aurora Canvas Domes og vår GLØD Boutique Apartment innbydende etter utsjekk. Frokostverten spiller en viktig rolle i å sikre at gjestene våre har et komfortabelt og hyggelig opphold. Din kreativitet vil være med på å gjøre våre domer til noe spesielt og bli en del av den overordnede opplevelsen. Din oppmerksomhet på detaljer og serviceinnstilling vil sikre at gjestene våre føler seg ivaretatt og har et uforglemmelig opphold.

Vi kan tilby moderne fasiliteter, superhyggelige kollegaer og konkurransedyktige betingelser.
Arbeidstid vil i hovedsak være fra kl 07.00 til 13:00.

Hvis du synes dette hører spennende ut vil vi gjerne høre fra deg.

Send søknad med CV og referanser på epost til (post@glodexplorer.no)

 

Guide

Vi er alltid på jakt etter den gode guiden!

Vi søker etter en naturguide i inntil 100% stilling.

Det kan være at du er utdannet innen historie, samfunnsvitenskap, innen biologi, geologi eller geografi – eller annet. Minst like viktig er imidlertid at du er stolt av det nordnorske, har “GLØD” og er lidenskapelig opptatt av friluftsliv. Du er gjerne også sertifisert naturguide med utdanning fra feks ANG – Arktisk naturguide.

GLØD tilbyr sommerstid uforglemmelige guidede opplevelser i kano, til fots og på terrengsykkel (analog og el). Men moroa stopper ikke når sommeren er over! Vinterstid tilbyr vi trugeturer, nordlyssafarier, fatbikeopplevelser og ski-turer og ekspedisjoner. I tillegg tilbyr vi overnatting i superstilige Aurora Canvas Domes og i GLØD Boutique Apartment.

Som guide hos Glød Explorer vil du ha muligheten til å vise frem dine lederegenskaper, friluftskompetanse og lidenskap for eventyr. Du vil være ansvarlig for å lede norske og internasjonale gjester gjennom utendørsaktiviteter og sørge for en morsom, lærerik og trygg opplevelse for alle involverte.

Vår ideelle kandidat har kunnskap om lokal flora og fauna, historie, erfaring med utendørsaktiviteter, utmerkede kommunikasjonsevner og en talent for og glede av å fortelle historier. Hos Glød Explorer prioriterer vi å gi gjestene våre en uforglemmelig opplevelse, og storytelling er en viktig komponent i dette. Guiden har imidlertid også evnen til å lytte, og til å gjesten til å fortelle.  Det er også en stor fordel om du er “bål-gourmet” da lunsjen ofte lages ute på bålet.

Du behersker engelsk flytende, muntlig og skriftlig, og gjerne også et annet språk, som tysk, fransk, italiensk eller spansk.

Vi kan tilby moderne fasiliteter, superhyggelige kollegaer og konkurransedyktige betingelser.
Arbeidstid vil variere og du vil gå inn i en oversiktlig turnus .

Hvis du synes dette lyder spennende så hører vi gjerne i fra deg.

Send søknad med CV og referanser på epost til (post@glodexplorer.no)