Ledig stilling

For vinteren 2016-17 søkes det etter inntil

  • 2-3 natur- og villmarksguider
  • 3 nordlysguider

Inntil 100% stillinger

Om GLØD
GLØD Explorer AS er en reiselivsaktør som tilbyr naturbaserte opplevelser. Vi holder til i Alta, Finnmark.
Vårt opplevelsestilbud strekker seg fra det mer enkle og kortvarige som kveldsturer på jakt etter nordlyset og trugeturer, via det mer eksotiske og nye som fatbiketurer i vinterskogen, til lengre ski- eller terrengsykkelturer/ekspedisjoner på Finnmarksvidda. Vi tilbyr også bedriftsturer som ofte inkluderer en aktivitet og servering.
I 2015 hadde GLØD mer enn 7 000 gjester fra over 30 nasjoner. GLØD etablerte seg sommeren 2015 i helt nye og moderne lokaler i Øvre Alta, og er nå utgangspunktet for vår virksomhet .

Om søkeren
Det søkes etter en person som er selvstendig, positiv, sosial og løsningsorientert.
Vedkommende har god kompetanse i å bekle guidens rolle som turleder, forteller, ambassadør, vert og tilrettelegger.
Utdanning fra høgskole/universitetsnivå innen kultur, historie, geografi, biologi, geologi eller andre fag som naturlig hører inn.
Som guide må du ha gode muntlig og skriftlige ferdigheter i minimum engelsk. Det er også svært ønskelig med ferdigheter i tysk.

Søkeren må beherske ulike sosiale medier.

Nordlysguiden har gode ferdigheter innen fotografering og bildebehandlingsprogram, og kjenner til mange ulike kameraer slik at en kan bistå våre gjester når nordlysbildet skal tas.

For natur- og villmarksguidene spesielt, er det viktig å være en friluftsmann/kvinne.

Om jobben
Som guide i GLØD er du en empatisk ekspert som løfter opplevelsene og som gjerne gir våre gjester mer enn de forventer. Du en lady eller en gentleman – som er på tur med ladies og gentlemen.
Arbeidsmengden varierer i takt med årstiden. Jobben krever at den som ansettes må være villig til å ta i et ekstra tak i perioder med trøkk. Vedkommende må dessuten være klar til også å gjøre alle back-stage oppgavene som å vaske opp etter tur, rydde på lagret osv.

Den rette personen vil kunne få en spennende jobb, med mye ansvar og svært varierte arbeidsoppgaver, turer og opplevelser som spenner fra det enkle til det utfordrende, i møte med gjester fra hele verden.

Lønn
Etter avtale.

Tiltredelse
Omlag 1. november.

Søknad med attester og vitnemål sendes til trygve@glodexplorer.no