Pakken inneholder vår populære kveldstur; Jakten på nordlyset og Aurora og fatbike, levert av oss. Hundekjøring i lag med Trasti&Trine og snøskuter samt omvisning på Ishotellet hos Sorrisniva! Nettene tilbringes i superstilige Aurora Canvas Dome eller i vår elegante GLØD Boutique Apartment  i Englandskogen like ved Glød HQ.

 

15400

Aktivitetene

Pakken er en super-komprimert utgave av Alta sine topp-vinteropplevelser. Der vi ikke står for leveransen vil du bli hentet av den aktuelle leverandøren fra Glød HQ, gitt opplæring, nødvendig påkledning og sikkerhetsutstyr for å få en flott opplevelse.

Pakken passer også for barn fra omlag 9-10 år. (Vi har små fatbikes)

Transfer

Når du ankommer Alta Lufthavn henter vi deg på flyplassen og frakter deg trygt opp til oss for innsjekk. Vi kjører deg tilbake til flyplassen ved avreise. All transfer mellom aktiviteter er inkludert.

Overnatting

Du tilbringer nettene i vår stilige Aurora Canvas Dome som ligger i en liten furuskog, i utkanten av “Englandsskogen”, på baksiden av Glød HQ. Etter vårt og arkitektens syn, glamping tatt til et nytt nivå! Stor og superkomfortabel seng levert av vår samarbeidspartner Wonderland og behagelig dundyne, vedovn, varmekabler, strøm og wifi. Domen er gjennomsiktig i taket og på deler av den veggen slik at nordlys, vær, vind, småfugler og ekorn kan nytes fra den lune atmosfæren inne. Toalett er også tilknyttet domen!

Alternativt kan overnattingen skje i vår moderne og elegante GLØD Boutique Apartment, som ikke minst er et flott familiealternativ.

Servering

Inkludert er frokost hver morgen, lunsj er inkludert dag 2, enkel servering (kveldens suppe og brød) før Jakten på nordlyset (kveld 1),  samt middag etter badstua kveld 2.

Program

Dag 1

Pick up på flyplassen, innsjekk
17 – 19 Hundekjøring
19 – 23:30 Jakten på nordlyset inkl kveldens suppe og brød
Overnatting i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment

Dag 2

Frokost
10 – 14:30 Truger og isfiske inkl lunsj
18 – 21 Aurora og fatbike
Badstue/dusj og middag
Overnatting i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment

Dag 3

Frokost
Utsjekk
11 – 14 Snøskuter og ishotellet inkl. lunsj
Transfer til flyplassen

Priser

Pakkeprisen gjelder pr person i dobbeltrom, to personer pr snøskuter og pr hundeslede.

Singlerom-tillegg kr 3 600,- (en person i dome og på sneskuter)

Ekstra natt i Aurora Canvas Dome kr 1 800 per person i dobbeltrom inkl frokost

 

Les våre reise- og betalingsvilkår her

Aktiviteter i pakken

Nordlys

Jakten på nordlyset, med fotograf

Velkommen til vår mest populære nordlystur der vi har et eneste fokus: lete etter og finne det beste området for å oppleve kveldens nordlys. Det betyr at vi drar ut i små grupper på nordlysjakt!
4,5–6 timer

Fra NOK 1.940

Les mer

Hundekjøring med Trasti&Trine

Vi gir deg en kort og presis opplæring i hvordan du kjører slede før vi går inn i hundegården. Her står mange glade Alaska huskyer og venter på deg.

Les mer på trastiogtrine.no

4,5–6 timer

Fra NOK 1.525

Les mer

Fatbike

Fatbike & Aurora

Fatbike kveldstur langs hundeløyper og i våre preppede fatbikeløyper. Nå snakker vi flyt og moro! Superstilig tur som gir de utroligste opplevelsene og utvilsomt de kuleste bildene!
3 timer

Fra NOK 1.465

Les mer

Trugeturer

Truger & isfiske - husky & lunsj

Velkommen til en fire og en halv timers trugetur der vi legger turen til GLØD sin villmarkscamp i furuskogen utenfor Alta. Lunsj er inkludert. Vi får hjelp av en husky som drar utstyret vi trenger på en pulk.
4,5 timer

Fra NOK 1.730

Les mer

Overnatting

GLØD Aurora Canvas Dome

Gjør natten til en opplevelse! I vår superstilige GLØD Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene.

Fra NOK 3.000

Les mer

Snøskutertur på Finnmarksvidda og omvisning på Ishotellet

Sorrisniva har lange tradisjoner med snøskuteropplevelser som en av de første tilbydere innen dette segmentet i Norge. Utforsk den nordnorske naturen i lag med Sorrisniva sine erfarne guider.

Etter snøskuterturen blir det besøk på ishotellet og til slutt lunsj

Les mer på sorrisniva.no

timer

Fra NOK 2.600

Les mer

Overnatting

GLØD Boutique Apartment

Vår moderne og stilig GLØD Boutique Apartment er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Et ypperlig utgangspunkt for alle våre aktiviteter og pick up sted for andre aktivitetsleverandører i Alta.

Fra NOK 4.800

Les mer