På menyen står gjerne elg, lam, rein, laks, torsk, kveite og/eller kongekrabbe.
Desserten er gjerne også basert på det nordnorske, som for eksempel i vår spesialitet; “Smaken av midnattsol”.
Velg mellom to til fem retter som kan nytes i den stemningsfulle og oppvarmede stor-lavvoen som har plass til 60 personer, eller inne i Glød-stua med plass til 24.
Helstekt lammelår i kokegrop
Det har bodd folk i Alta i mer enn 7 000 år. Helleristningene i Hjemmeluft er bevis på det. Inspirert av dette har vi tatt i bruk en mer enn 3 500 år gammel metode for tilberedning av mat.
Vi tør påstå at sjelden fremstår lammesteika så mør og saftig som den gjør etter tre timer nedgrav i steiner som er oppvarmet med bål. Smaken er fantastisk og en kulinarisk opplevelse som de fleste husker.
Vi har skjenkebevilling for øl, vin og brennevin