Pakken inkluderer to netter i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment, en kveldstur jakten på Nordlyset og tre retters middag kveld to. Pick up/transfer til/fra flyplassen er også inkludert

 

Vi er utrolig stolte av å endelig kunne tilby denne pakken.

Ved å kombinere kveldsturen Jakten på nordlyset,  som vi startet å tilby tilbake i 2007 – og som vi nå finner nordlys på i 90% av tilfellene – med nettene i våre eksotiske Aurora Canvas Domes eller i elegante GLØD Boutique Apartment, der også nettene blir en opplevelse, er etter vårt syn er dette en fantastisk måte å oppleve nordlyset på!

Hvis dere ønsker kan pakken oppgraderes til også å inkludere våre dagsopplevelser; trugeturer, fatbiketurer, hundesledeopplevelser og snøskutertur.

Vi kan inkludere flere netter i domene, og også en ekstra kveldstur på nordlysjakt, om ønskelig.

Program

Dag 1
Transfer fra flyplassen
Sjekk inn Aurora Canvas Dome
19:00 Jakten på Nordlyset, kveldstur inkludert hjemmelaget suppe og brød (kl 20:00 etter 15. mars)

Dag 2
Frokost
Åpen
Middag, tre retter
Overnatting Aurora Canvas Dome

Dag 3
Frokost
Avreise

Oppgitt pris er pr person i dobbeltrom. Singleroms-tillegg er kr 3 200,-

Les våre reise- og betalingsvilkår her

 

 

Aktiviteter i pakken

Overnatting

GLØD Aurora Canvas Dome

Gjør natten til en opplevelse! I vår superstilige GLØD Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene.

Fra NOK 3.000

Les mer

Nordlys

Jakten på nordlyset, med fotograf

Velkommen til vår mest populære nordlystur der vi har et eneste fokus: lete etter og finne det beste området for å oppleve kveldens nordlys. Det betyr at vi drar ut i små grupper på nordlysjakt!
4,5–6 timer

Fra NOK 1.940

Les mer

Overnatting

GLØD Boutique Apartment

Vår moderne og stilig GLØD Boutique Apartment er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Et ypperlig utgangspunkt for alle våre aktiviteter og pick up sted for andre aktivitetsleverandører i Alta.

Fra NOK 4.800

Les mer