Pakken inneholder opplevelser som Jakten på nordlyset, trugetur, hundesledetur, hvalsafari, snøskuter og fatbike eller skitur. Overnatting både i stilige Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment og på det unike Ishotellet. Nydelig mat av kortreiste høykvalitetsråvarer!

 

Dette er vinter – Alta

Alta er kjent for vinteropplevelser av høy kvalitet. Et besøk på Tripadvisor bekrefter det. I denne pakken har vi samlet det beste Alta har å by på og der du i løpet av fem dager er innom fire ulike leverandører, alle kjent for å levere på øverste hylle.

Der vi ikke står for leveransen vil du bli hentet fra Glød HQ, gitt opplæring, nødvendig påkledning og sikkerhetsutstyr for å få en flott opplevelse.

Pakken passer også for barn fra omlag 9-10 år. (Vi har små fatbikes og barneski)

Transfer

Når du ankommer Alta Lufthavn henter vi deg på flyplassen og frakter deg trygt opp til oss for innsjekk. Vi kjører deg tilbake til flyplassen ved avreise. All transfer mellom aktiviteter er inkludert.

Overnatting

Du tilbringer de tre første nettene i vår stilige Aurora Canvas Dome eller elegante GLØD Boutique Apartment som ligger i en liten furuskog, i utkanten av “Englandsskogen”, på baksiden av Glød HQ.

Etter vårt og arkitektens syn er Aurora Canvas Dome glamping tatt til et nytt nivå! Stor og superkomfortabel seng levert av vår samarbeidspartner Wonderland og behagelig dundyne, vedovn, varmekabler, fornybar elektrisitet og wifi. Domen er gjennomsiktig i taket og på deler av den veggen slik at nordlys, vær, vind, småfugler og ekorn kan nytes fra den lune atmosfæren inne. Toalett er også tilknyttet domen!

Alternativt kan overnattingen skje i vår moderne og elegante GLØD Boutique Apartment, som ikke minst er et flott familiealternativ.

Siste natt tilbringes i Sorrisniva Igloo Hotell. Vi kan garantere at du ikke blir å glemme nettene i Alta heller!

Servering

Inkludert er frokost hver morgen, lunsj er inkludert dag 2-4, enkel servering (kveldens suppe og brød) før Jakten på nordlyset (kveld 1 og 2),  samt middag etter badstua dag tre og tre retters middag i Sorrisniva siste dag.

Program

Dag 1

Pick up på flyplassen, innsjekk
Jakten på nordlyset inkl kveldens suppe og brød
Overnatting i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment

Dag 2

Frokost
Truger og isfiske med lunsj
Hundekjøring
Jakten på nordlyset inkl kveldens suppe og brød
Overnatting i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment

Dag 3

Frokost
Fjord- og hvalsafari (nov-jan), Fjord og kongekrabbe resten av året.
Aurora og fatbike
Badstue/dusj og middag
Overnatting i Aurora Canvas Dome eller GLØD Boutique Apartment

Dag 4

Frokost
Snøskutersafari
Lunsj
Samisk opplevelse med reinsledekjøring
Middag, tre retter i Sorrisniva
Overnatting på Ishotellet

Dag 5

Frokost
Nordlyskatedralen eller shopping
Transfer til flyplassen

Priser

Pris pr person i dobbeltrom. To personer pr snøskuter og pr hundeslede.

Singlerom-tillegg

Ekstra natt i Aurora Canvas Dome kr 1 700,- per person i dobbeltrom

Les våre reise- og betalingsvilkår her

Aktiviteter i pakken

Nordlys

Jakten på nordlyset, med fotograf

Velkommen til vår mest populære nordlystur der vi har et eneste fokus: lete etter og finne det beste området for å oppleve kveldens nordlys. Det betyr at vi drar ut i små grupper på nordlysjakt!
4,5–6 timer

Fra NOK 1.940

Les mer

Fatbike

Fatbike & Aurora

Fatbike kveldstur langs hundeløyper og i våre preppede fatbikeløyper. Nå snakker vi flyt og moro! Superstilig tur som gir de utroligste opplevelsene og utvilsomt de kuleste bildene!
3 timer

Fra NOK 1.465

Les mer

Trugeturer

Truger & isfiske - husky & lunsj

Velkommen til en fire og en halv timers trugetur der vi legger turen til GLØD sin villmarkscamp i furuskogen utenfor Alta. Lunsj er inkludert. Vi får hjelp av en husky som drar utstyret vi trenger på en pulk.
4,5 timer

Fra NOK 1.730

Les mer

Hundesledetur med Trasti&Trine

Vi gir opplæring i hvordan du kjører slede før vi går inn i hundegården. Her står mange glade Alaska huskyer og venter på deg.

Les mer på trastiogtrine.no

4,5 timer

Fra NOK 1.525

Les mer

Fjord- og hvalsafari inkl. transfer

På denne turen har du muligheten til å oppleve verdens største pattedyr, hvalen. Den mest vanlige hvalarten er knølhval, men også spekkhogger er det mulig å se. Du vil bli kledd i varme vinterdresser, men vi anbefaler at du kler deg godt med ullundertøy. Vi justerer startstedet med båt ut i fra hvor hvalene befinner seg. Dette for å gi deg de beste sjansene for å se hval og for å gi deg en komfortabel og varm opplevelse. Du vil også få muligheten til å se annet dyreliv og få historier fra Altafjorden.

Les mer på www.nordekspedisjon.no

4,5 timer

Fra NOK 2.250

Les mer

Overnatting

GLØD Aurora Canvas Dome

Gjør natten til en opplevelse! I vår superstilige GLØD Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene.

Fra NOK 2.600

Les mer

Eksotisk overnatting på Alta Igloo Hotell

Sorrisniva bygger opp det unike Ishotellet hvert år i november/desember. Hvert år blir nyfrosset is utformet til de vakreste skulpturer, og et helt nytt og unikt hotell skapt. Og hver april så smelter alt og blir til vann. Naturens kretsløp.

Les mer på sorrisniva.no

Fra NOK 2.610

Les mer

Overnatting

GLØD Boutique Apartment

Vår moderne og stilig GLØD Boutique Apartment er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Et ypperlig utgangspunkt for alle våre aktiviteter og pick up sted for andre aktivitetsleverandører i Alta.

Fra NOK 4.800

Les mer