MTB – På ukjente stier

Terrengsykkel

MTB – På ukjente stier

Tre timers terrengsykkel-tur der du blir introdusert for noen av Altas sti-hemmeligheter.

Fatbiketur på dagen

Fatbike

Fatbiketur på dagen

Dagstur langs preparerte fatbikeløyper, hunde- og snøskuterløyper i et snødekt Finnmarkslandskap. Kul og morsom opplevelse med fotomuligheter!

Altaelva i kano, dagstur

Kano

Altaelva i kano, dagstur

Dagstur ned Altaelva i kano er et must for alle som vil oppleve noe ekstra flott sammen! Sjelden kommer en så tett på naturen som i en kano og det finnes få måter en får en så perfekt arena for å tilbringe tid sammen og skape minner. Det blir også gode pauser og bålkos mellom padlingen. Dette er en tur hvor det å kose seg sammen er minst like viktig som selve naturopplevelsen.

GeoCaching

Vandring med husky

GeoCaching

Geocaching er kort fortalt lagvis orientering med GPS der deltagerne leter etter poster ute i terrenget rundt Glød. Det er en artig aktivitet for familien, vennegjengen eller bedriften. Geocaching er forøvrig en verdens-aktivitet der "cacher" er gjemt i de fleste land - men vi i Glød har laget vår egen lille vri.

GLØD Aurora Canvas Dome

Overnatting

GLØD Aurora Canvas Dome

Gjør natten til en opplevelse! I vår superstilige GLØD Aurora Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene.

GLØD Boutique Apartment

Overnatting

GLØD Boutique Apartment

Vår moderne og stilig GLØD Boutique Apartment er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Et ypperlig utgangspunkt for alle våre aktiviteter og pick up sted for andre aktivitetsleverandører i Alta.

Bedrift

Vi har lang erfaring med å skreddersy naturbaserte turer for grupper og bedrifter, og tar mål av oss å levere opplevelser og opplegg med fokus på kvalitet, diskresjon, profesjonalitet og nøyaktighet.

Det tilrettelegges for gruppas behov for et faglig innhold, aktivitet, bespisning, overnatting og transport.

 

Servering – det kulinariske nord Norge

Kokken vår, Tor-Even Aas, tryller frem de lekreste retter der ingrediensene er hentet fra det nord norske mangfoldet, og ofte tilpasset den årstiden måltidet serveres i.

På menyen står gjerne elg, lam, rein, laks, torsk, kveite og/eller kongekrabbe.

Desserten er gjerne også basert på det nordnorske, som for eksempel i vår spesialitet; “Smaken av midnattsol”.

Velg mellom to til fem retter som kan nytes i den stemningsfulle og oppvarmede stor-lavvoen som har plass til 60 personer, eller inne i Glød-stua med plass til 24.

Helstekt lammelår i kokegrop

Det har bodd folk i Alta i mer enn 7 000 år. Helleristningene i Hjemmeluft er bevis på det. Inspirert av dette har vi tatt i bruk en mer enn 3 500 år gammel metode for tilberedning av mat.

Vi tør påstå at sjelden fremstår lammesteika så mør og saftig som den gjør etter tre timer nedgrav i steiner som er oppvarmet med bål. Smaken er fantastisk og en kulinarisk opplevelse som de fleste husker.

Vi har skjenkebevilling for øl, vin og brennevin